Kolbász
2021. 04. 02. 09:37:54
Kóstoltad már a mangalicahúst?
Az utóbbi időben a hagyományos sertéshús mellett újra megjelent a különleges ízű mangalicahús a boltok kínálatában, mint a nehezebben emészthető vörös húsok egyik lehetséges alternatívája. Az újonnan felfedezett mangalicasertésből készült termékekben a hús zsírosabb jellege ellenére alacsonyabb a telített és magasabb a telítetlen zsírsavak aránya, emiatt korszerűbbnek számít, mint a hagyományos húsfajták.
2021. 03. 01. 18:00:14
Az utánozhatatlan csabai kolbász
A csabai kolbász világhírű, paprikázott húsétel, amit a hagyományos füstölést követően fogyaszthatunk. A fűszeres, paprikás kolbászféleség speciális recept alapján, feketebors nélkül készül. A hungarikummá minősített csabai kolbász az Európai Unió földrajzi árujelzőjével eredetvédett, jellegzetes háziipari termék.
2021. 01. 26. 10:34:32